Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

8 aug 17 Concerten Boerderij Zoetermeer

CONCERTEN BOERDERIJ ZOETERMEER

De komende maanden vind weer een aantal boeiende progconcerten plaats in onze eigen Boerderij te Zoetermeer. Hieronder vind je een kleine greep uit het uitgebreide aanbod.

Brian Cummings plays Peter Gabriel (1 september 2017)

Brian Cummins kennen we als de charismatische zanger van The Carpet Crawlers en Mick Pointers Marillion’s Script For A Jesters Tear. Voor deze show kruipt Brian in de huid van Peter Gabriel. Gewapend met gitaar, een berg effectapparatuur en een dosis Britse humor zal Brian onder andere nummers als Sledgehammer, Games Without Frontiers en Solsbury Hill ten gehore brengen. Een aanrader voor liefhebbers van Peter Gabriel en Genesis. Klik hier voor meer informatie. Overigens, op 14 oktober van dit jaar keert Cummings met zijn Carpet Crawlers – Genesis Tribute terug in de Boerderij.

Brian Cummings

Pendragon (28 oktober 2017)
Pendragon is één van de pioniers van het progressieve rock genre. Tijdens deze show staat het album ‘The Masquerade Overture’ centraal. Binnenkort komt de live DVD “Masquerade 20″ uit, opgenomen tijdens de vorige tour. Met het album “The Jewel” (1991) zet de band zich definitief op de kaart. De band bestaat naast oprichter Nick Barrett uit toetsenist Clive Nolan (Arena, Shadowland, Caamora), drummer Jan Vincent Velazco en bassist Peter Gee. Het album “Passion” werd in 2011 tijdens de Mega Daze gepresenteerd in de Boerderij. In 2014 verscheen het meest recente album van de band “Men Who Climb Mountains”. Met deze plaat bewijst de band na meer dan dertig jaar nog steeds tot de top van de progressieve rockwereld te behoren.

Pendragon - Masquerade 20

Mystery – 10th Anniversary of Beneath The Veil of Winter’s Face (19 augustus 2017)

De Canadese progressieve rockband Mystery werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. De band maakte in 2013 zijn debuut in Nederland. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album “Tales From The Netherlands” (2014) opgenomen. Sindsdien ontbreekt ons land niet aan het Mystery’s tourschema en hebben de sympathieke muzikanten een loyale fanbase opgebouwd. De afgelopen jaren waren zeer succesvol voor Mystery. Het album “Delusion Rain” (2015) kreeg lovende recensies en behaalde zelfs de eerste plaats in de jaarlijst van Progwereld. Vorig jaar was de show van Mystery één van de hoogtepunten van het Progdreams Festival. In 2017 is het tien jaar geleden dat “Beneath The Veil of Winter’s Face”, Mystery’s derde studioalbum, werd uitgebracht. Uiteraard zullen ook andere fan favorites niet ontbreken. Een aanrader voor neo-prog liefhebbers van bands als Arena, Ayreon, IQ, en Frost*.

Mystery

LET OP! Het concert van Mystery is in overleg met de band verplaatst van zondag 20 augustus naar zaterdag 19 augustus. De reden hiervoor is de annulering van het Crescendo Festival in Frankrijk. Hierdoor is de band in de gelegenheid om op zaterdagavond in Zoetermeer op te treden. Zondag kun je dus lekker uitslapen en nagenieten! Gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.