Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

10 apr 18 Anubis on tour

ANUBIS ON TOUR

Op 8 juli 2018 speelt Anubis in ‘t Blok te Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor de allereerste keer zal de formatie – althans buiten Australië – het 2011 album “A Tower Of Silence” in zijn geheel live brengen.

Het debuutalbum van de Australische formatie Anubis “230503″ (2009) ontving wereldwijd lovende recensies. De plaat eindigde zelfs in de top 10 van Progarchives. Met de opvolger, “A Tower Of Silence” (2011) zetten deze jongens uit Sydney zich definitief op de kaart. In 2014 bestond Anubis tien jaar. Een spannend jaar voor de band omdat ook nog eens hun derde album “Hitchhiking To Byzantium” uitkwam. De Australische tournee die volgde werd door de band opgenomen. “Behind Our Eyes” is hiervan de registratie dat een dwarsdoorsnee van alle drie albums laat horen. op 1 april verscheen er een gelimiteerde cd versie. Op 23 mei 2017 werd hun vierde studioalbum, “The Second Hand” gereleased. De muziek van Anubis zal liefhebbers van bands als Marillion, IQ en Arena zeker aanspreken!

Anubis - The Second Hand (2011)

Naast het optreden in ‘t Blok en andere concerten in Europa zal Anubis tevens acte de presence geven op het Night of the Prog Festival in Loreley, Duitsland, en wel op 15 juli 2018.

Facebook Anubis