Maak kans op vrijkaarten voor het optreden van Leap Day in de Singer te Rijkevorsel (België) op 15 september 2018. Klik hier voor onze prijsvraag.

19 jun 18 Grendel

GRENDEL

Een bericht van de Nederlandse fanclub van de formatie Marillion (Team The Web Holland):

“Onlangs hebben we jullie via een nieuwsbrief op de hoogte gebracht van Collection Of Musical Curiosities, de conventie die Steve & Friends zullen houden in oktober in Uden. Uiteraard kunnen jullie daar nog kaarten voor bestellen. Graag zelfs want het loopt niet echt hard. Is er een beetje sprake van een vorm van overkill?

The Web Holland - Official Dutch Marillion Fanclub

We willen jullie nu attenderen op een actie die Steph Farrer, de rechterhand van Stephanie en Lucy tijdens de conventies, heeft opgezet. Tijdens een optreden van SRB in Manchester brulde een fan vanuit de zaal om het nummer Grendel. Steve zette de eerste tonen in en hield het daarbij. Hij vervolgde dit door te zeggen dat als £ 10.000 werd opgehaald voor het goede doel, hij en de Steve Rothery-band het lied in zijn geheel zouden spelen …! Via haar site, trinitylive.co.uk, is Steph daarom begonnen een poule op te zetten waarvan de opbrengsten zullen gaan naar drie liefdadigheidsinstellingen voor kanker. Je kunt op de site kiezen of je het nummer wel of niet wilt horen in Uden. Iedereen die doneert ontvangt een link om de desk-opname van Grendel uit de Uden-show te downloaden. Meer informatie en stemmen kan dus op www.trinitylive.co.uk.