PRIJSVRAAG: Win kaarten voor het MOMfest 2018, met o.a. Vuur, InFloyd en 5150. Klik hier voor de prijsvraag.

9 jan 18 Jeff Wayne’s War Of The Worlds 40

JEFF WAYNE’S WAR OF THE WORLDS 40

Het klassieke album van Jeff Wayne uit 1978 zal op 26 januari via Sony Music verschijnen ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum en is nu beschikbaar voor pre-order.

Jeff Wayne - War of the Worlds 40

In een nieuw jaarbericht op Facebook zegt Wayne: “Dus hier zijn we aan het begin van 2018 – een jaar waarin The War Of The Worlds hier en daar opduikt… te beginnen op 26 januari wanneer Sony Music mijn origineel opnieuw zal uitbrengen, opnieuw gemasterd voor een superieure klinkende audio-ervaring, en met het originele 16 pagina’s tellende boekje met het volledige script, teksten, originele schilderijen en credits.”

Wayne zal later dit jaar met de epische musical op pad gaan door heel Groot-BrittanniĆ«, startend op de SSE Hydo in Glasgow op 30 november, met verdere data gepland in december. Wayne voegt eraan toe: “Ik hoop dat je misschien mee kunt feesten, ook al is het maar voor kleine momenten in het komende jaar. Ik hoop dat 2018 voor iedereen gevuld zal zijn met prachtige dingen in alle soorten en maten en die de onvermijdelijke negatieve zaken zullen overklassen…

“Eindelijk opende HG Wells zijn epische boek. Niemand zou dit hebben geloofd… Veertig jaar en nog niet uitgewoed, ik denk dat hij gelijk had.” Tickets voor de live UK-shows zijn beschikbaar via Live Nation.

Klik hier voor de pre-order van het album