Maak kans op vrijkaarten voor het optreden van Leap Day in de Singer te Rijkevorsel (België) op 15 september 2018. Klik hier voor onze prijsvraag.

29 mei 18 Nieuws Beyond The Labyrinth

NIEUWS BEYOND THE LABYRINTH

Met gemengde gevoelens kondigt de Belgische formatie Beyond The Labyrinth het afscheid van bassist Dominic Heynderickx aan:

“Het was een leuke rit en we hebben samen mooie muziek gemaakt, maar onze wegen scheiden zich hier, zodat iedereen zich kan concentreren op wat belangrijk is voor hem.”

Beyond The Labyrinth

“Dank je, Do, dat je je tijd en talent in BTL wilde investeren en dat je ons geholpen hebt ons “The Art Of Resilience” meesterwerk te realiseren. Je bent een fantastische persoon en vriend en zal altijd in ons hart blijven.”

Dit betekent niet dat BTL vertraagt: Wildfried Kiekens, die reeds bij BTL speelde in 2013, vervoegt de band weer op basgitaar en achtergrondzang. Je zou kunnen stellen dat Do’s opvolger ook zijn voorganger is! Aangezien Wilf reeds bekend was met de meeste songs, had hij slechts enkele weken nodig om de set list en nieuwe songs op te pikken. Hij had ook slechts luttele momenten nodig om opnieuw met ons te connectoren en de slechte humor die de groep eigen is opnieuw gewoon te worden. Met plezier merkten we ook op dat hij nog steeds met dezelfde vertrouwde zes-snarige basgitaar speelt en dat zijn backing vocals er nog steeds staan.

Tot eind oktober 2019 focust BTL er op om zoveel mogelijk kwaliteitsconcerten te spelen alvorens aan een vijfde album te beginnen.

Dit concert werd net bevestigd: Op 21 november speelt BTL het voorprogramma van (Lynyrd Skynyrd all female tribute band) Systyr Skin-‘nerd in de nieuwe concertzaal The Crossover (Gent)

Bron: Facebook Beyond The Labyrinth