PRIJSVRAAG: Win kaarten voor het MOMfest 2018, met o.a. Vuur, InFloyd en 5150. Klik hier voor de prijsvraag.

9 jan 18 Peter Jones in Boerderij

PETER JONES IN BOERDERIJ

Tiger Moth Tales & Red Bazar met Peter Jones. Op vrijdag 26 januari zal multi-instrumentalist Peter Jones (Camel, Francis Dunnery) te zien en te horen zijn in de Boerderij in Zoetermeer voor een uniek optreden in Nederland. Met zijn project Tiger Moth Tales was de talentvolle, blinde toetsenist één van de hoogtepunten van het Progdreams Festival 2017.

Peter Jones

Tiger Moth Tales heeft een tweetal succesvolle albums op zijn naam staan, “Cocoon” (2014) en “Storyteller Part One” (2015), en heeft zojuist een derde studioalbum uitgebracht onder de titel “The Depths Of Winter”. De eerste reacties van pers en publiek zijn razend enthousiast. Op het album is gitarist Luke Machin van Maschine en The Tangent te horen met een gastbijdrage.

Camel
In 2016 is Peter Jones door gitarist/oprichter Andy Latimer persoonlijk gevraagd om toe te treden tot de legendarische band Camel. Ook voor de nieuwe serie optredens van Camel in 2018, waaronder een show in de fameuze Royal Albert Hall in Londen, zal Jones weer van de partij zijn.

Red Bazar werd in 2007 opgericht door gitarist Andy Wilson, drummer Paul Comerie en bassist/toetsenist Mick Wilson. Hun instrumentale debuutalbum “Connections” (2008) werd meteen opgepikt door de progmedia, ook opvolger “Differential Being” (2010) ontving lovende recensies. Een en ander leidde vervolgens tot een samenwerking met zanger/toetsenist Peter Jones. Samen met Red Bazar schreef Jones songs voor het meest recente album “Tales From The Bookcase” (2016). Tijdens deze co-headline show zal zowel materiaal van Tiger Moth Tales als van Red Bazar te horen zijn.

Facebook Tiger Moth Tales