Trommel je vrienden op en doe mee met de Progwereld Pub Quiz 2018 Win concertkaarten voor Leap Day Klik hier voor onze prijsvraag.

19 jun 18 Progwereld pub quiz 2018

Progwereld pub quiz 2018

Het is algemeen bekend dat de gemiddelde progliefhebber over een encyclopedische kennis beschikt. Het moest er daarom maar eens van komen: de eerste echte Progwereld Pub Quiz. Test je kennis over alles wat de progressieve rock wereld te bieden heeft: de bassist op die debuutelpee uit 1973, dat bijzondere B-kantje, de ontwerper van die ene hoes. Meet die kennis nu met andere fans van het genre en kijk of jij met jouw team de gelukkige winnaar wordt van de PPQ trofee. En natuurlijk de eeuwige roem.

Progwereld pub quiz

De Progwereld Pub Quiz is op zondag 23 september van 14:00 tot 17:00 uur (deuren open vanaf 13:30). De Boerderij en Progwereld werken nauw samen om deze eerste versie van de Progwereld Pub Quiz tot een knallend succes te maken. Het format is inmiddels bekend en beproefd: maximaal 16 teams van vier personen binden in het podiumcafé de strijd met elkaar aan in een allesomvattende veldslag.

Meld je aan via deze link. Koop een ticket voor je team (14 euro voor een team van vier personen). Voorafgaande aan de quiz zal per mail je teamnaam gevraagd worden en wie je teamgenoten zijn. Je team moet uit vier personen bestaan.