Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

10 apr 18 Releases Frontiers Records

RELEASES FRONTIERS RECORDS

FM – Atomic Generation
FM is een legendarische melodische rockband uit Groot Brittannië (niet te verwarren met het Duitse duo FM uit de jaren ‘70 – ‘80). “Atomic Generation” is alweer het elfde studioalbum en hun vaste fan-schare zal het zich graag goed laten smaken. In 2015 stond de band onder andere op het Bospop en Graspop festival, en ook dit jaar zal FM zijn ‘melodische rock vakmanschap’ weer meermaals live gaan vertolken!

FM – Atomic Generation

BulletBoys – From Out Of The Skies
De eerste zeer aanstekelijke single/video “D-Evil” bevat gastvocalen van niemand minder dan Jesse Hughes van Eagles Of Death Metal. Om maar aan te geven dat de BulletBoys al sinds 1988, beginnend als zogenaamde hair-metal band met leden uit bands als King Kobra en Ratt, toch al wel de nodige credits hebben verdiend en met “From Out Of The Skies” (opgenomen in Foo Fighters’ Studio 606) hebben ze een heerlijke pakkende nieuwe power pop / uptempo (hard-)rock plaat opgenomen.

W.E.T. – Earthrage
W.E.T.’s derde album “Earthrage” bevat wederom melodische rock van de bovenste plank en de band staat nog steeds uit Robert Sall (W – Work Of Art), Erik Martensson (E – Eclipse) en Jeff Scott Soto (T – Talisman).

LA Guns – Made In Milan
Na meer dan tien jaar kwamen de originele LA Guns leden Tracii Guns en Phil Lewis weer bij elkaar en brachten in 2017 hun come-back album “The Missing Peace” uit. Met hervonden energie en enthousiasme speelde LA Guns vorig jaar ook op het podium van het Milaanse Frontiers Rock Festival en “Made In Milan” is daarvan het live-verslag. Naast enkele nieuwe songs kwamen natuurlijk ook alle ‘stone cold classics’ voorbij.

No Hot Ashes – No Hot Ashes
De Noord-Ierse formatie No Hot Ashes opereert al sinds 1983 en was beinvloed door klassieke (AOR/melodic-) rock bands als Whitesnake, Journey, Foreigner, UFO en Thin Lizzy. De band speelde in de begintijd een flink aantal shows, tekende ook een contract met GWR Records, maar van een album kwam het maar niet. In 1990 stopte de band, om pas weer bij elkaar te komen in 2013. Nu, 35 jaar na oprichting, verschijnt dan eindelijk de debuut-cd. Echter kreeg de band begin dit jaar een enorme tegenslag te verwerken door het overlijden van oprichter en bassist Paul Boyd. Toch wil No Hot Ashes niet bij de pakken gaan neerzitten, en staan er shows gepland voor de komende lente.

Bron: Frontiers Records