Twee nieuwe prijsvragen i.s.m. Poppodium Willem Twee: Maak kans op twee kaarten voor Kayak en/of Soup + A Liquid Landscape.    Klik op de bandnaam en maak kans op deze tickets!

25 sep 18 Wereldse Progflitsen

WERELDSE PROGFLITSEN

Twee weken geleden werd het live album/dvd/Blu-ray van Steven Wilson aangekondigd, Home Invasion – In Concert at the Royal Albert Hall. Inmiddels is de pre-order begonnen en kun je het album onder meer hier bestellen. Home Invasion verschijnt op 2 november in vier uitvoeringen, een set cd’s plus dvd, een set met cd’s plus Blu-ray en los de dvd of Blu-ray.

Progrockers Knight Area hebben de creatie van hun nieuwe album deels in handen gelegd van de fans. Via Gogetfunding wil de band genoeg geld ophalen om hun zevende album gestalte te geven in de studio. Het wordt een conceptalbum over de geallieerde invasie in Normandië op 6 juni 1944: D-Day. De band hoopt in totaal 10.000 euro op te halen. Funding stopt op 1 november.

Het radioprogramma Progrock dat elke vrijdagavond tussen 21.00 uur en 22.00 uur te beluisteren is bij Omroep Berg en Dal bestaat 12,5 jaar en de makers organiseren een ‘Prog & Rock Festival’. De line-up bestaat uit drie bands, waarvan de opvallendste de tribute band Porcupine Treebute is. Kaarten kosten 7 euro en de avond vindt plaats in zaal De Linde in Groesbeek.

Steve Hackett komt weer naar De Boerderij. Op 23 en 24 mei 2019 speelt hij twee avonden in Zoetermeer en brengt dan de albums Selling England by the Pound en zijn soloalbum Spectral Mornings. Voorverkoop start 28 september.