Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

Anima Mundi – I Me Myself

The Chimney, the Wheel and the War (18:02)
Act I   Lullaby
Act II  Round and Around
Act III Acid Skies
Act IV Wolf Affairs
Somewhere (10:48)
Act I   Toccata
Act II   Where Chaos Sleeps
Flowers (6:01)
Clockwork Heart (4:08)
Train to Future (15:11)
Act I   Midnight Express
Act II   Bridge to the Unknown
Act III  I was the One
Lone Rider (7:22)
Progwereld | Recensies