Twee nieuwe prijsvragen i.s.m. Poppodium Willem Twee: Maak kans op twee kaarten voor Kayak en/of Soup + A Liquid Landscape.    Klik op de bandnaam en maak kans op deze tickets!

Ayreon – The Source

Chronicle 1: The Frame
The Day That The World Breaks Down (12:32)
Sea Of Machines (5:08)
Everybody Dies (4:42)

Chronicle 2: The Aligning Of The Ten
Star Of Sirrah (7:03)
All That Was (3:36)
Run! Apocalypse! Run! (4:52)
Condemned To Live (6:14)

Chronicle 3: The Transmigration
Aquatic Race (6:46)
The Dream Dissolves (6:11)
Deathcry Of A Race (4:43)
Into The Ocean (4:53)

Chronicle 4: The Rebirth
Bay Of Dreams (4:24)
Planet Y Is Alive! (6:02)
The Source Will Flow" (4:13)
Journey To Forever (3:19)
The Human Compulsion (2:15)
March Of The Machines (1:40)

The Day that the World Breaks Down (video)
Everybody Dies (lyric video)
Star of Sirrah (lyric video)
Run! Apocalypse! Run! (lyric video)
Behind The Scenes video
5.1 Audio Mix of the whole album
Progwereld | Recensies