Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

Dave Bainbridge – Celestial Fire

Heavenfield (1:10)
Celestial Fire (15:24)
See What I See (6:03)
The First Autumn (4:06)
For Such A Time As This (10:31)
Innocence Found (5:53)
Love Remains (13:03)
In The Moment (14:26)
Heavenfield Reprise (0:47)
On The Edge Of Glory (3:08)
Progwereld | Recensies