Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

Dream Theater – Images And Words

Pull Me Under (8:11)
Another Day (4:22)
Take The Time (8:21)
Surrounded (5:28)
Metropolis Part I "The Miracle And The Sleeper" (9:30)
Under A Glass Moon (7:02)
Wait For Sleep (2:31)
Learning To Live (11:30)
Progwereld | Recensies