Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

Glass Hammer – Lex Rex

Good Evening (0:51)
Tales Of The Great Wars (10:42)
One King (6:07)
Further Up And Further In (15:13)
Intermission (1:08)
Music For Four Hands (And  Temporal Anomaly) (2:19)
A Cup Of Trembling (7:50)
Centurion (7:47)
When We Were Young (9:53)
Goodnight (1:11)
Heroes And Dragons (3:45)
Progwereld | Recensies