Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze mailinglist!

Karfagen – Solitary Sandpiper Journey

Spirit Of Revelation (7:18)
Magic Moment (4:22)
Silent Anger Part 2 (6:15)
Solitary Sandpiper King  (5:03)
Searching For Love (8:32)
Carpathians (13:49)
Ode To A New Life (5:27)
Kingfisher And Dragonflies (part 2) (2:15)
Mystery (22:00)
a) Solid Ground
b) Rising Sun
c) Destruction
d) Redemption
e) Spirit Of Revelation (reprise)
Progwereld | Recensies