Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

Promise Land – Harmony In Ruins

In the Beginning (1:02)
Harmony In Ruins (3:20)
C.I.U. (6:06)
The Piper Illusion (4:13)
Leviathan's Voyage (2:32)
Before The Dawn (5:12)
Hiding Place (5:45)
Her Name (3:16)
Holy (4:09)
Eclipse (2:00)

Bonus Tracks:
Harmony In Ruins (orchestration) (3:19)
Hiding Place (instrumental) (5:45)
Progwereld | Recensies