Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

The Sea Within – The Sea Within

Ashes Of Dawn (6:00)
They Know My Name (5:10)
The Void (4:55)
An Eye For An Eye (7:00)
Goodbye (5:30)
Sea Without (2:27)
Broken Cord (14:20)
The Hiding of Truth (5:30)

Bonus CD:
The Roaring Silence (8:00)
Where Are You Going? (5:50)
Time (7:12)
Denise (5:10)
Progwereld | Recensies