Like ons ook op Facebook of meld je aan voor onze mailinglist

Timelock – Circle Of Deception

The Road To Babylon (6:04)
Man In The Mirror (6:00)
Louise Brooks Revisited (6:27)
Redskindian (4:44)
Different Light (4:20)
Oceans Away (5:29)
Voodoo (4:31)
The Fortune (6:27)
Everything Except The World I. First Period
II. Elements
III. Dividing Line
IV. Dream Song
V. Timelock Theme (12:14)
The Way I Am (5:13)
Progwereld | Recensies