Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

Jeff Lynne’s Electric Light Orchestra & The Feeling (support)

The Feeling:
I Thought It Was Over
Fill My Little World
Never Be Lonely
Feel Something
Join With Us
Love It When You Call

Jeff Lynne's ELO:
Evil Woman
All Over The World
When I Was A Boy
Livin' Thing
Strange Magic
10538 Overture
Secret Messages
Shine a Little Love
Wild West Hero
Telephone Line
Turn To Stone
Don't Bring Me Down
Sweet Talkin' Woman
Mr. Blue Sky
Roll Over Beethoven
Progwereld | Recensies