Win concertkaarten voor Franck Carducci op 22 september in Willem Twee te Den Bosch. Klik hier voor deelname.

Fabio Zuffanti discografie

Finisterre discografie (selectief)



Finisterre (1995)
In Limine (1996) (klik hier voor recensie)
In Ogni Luogo (1999) (klik hier voor recensie)
La Meccanica Naturale (2004) (klik hier voor recensie)
Storybook (2000) (klik hier voor recensie)

Hostsonaten discografie

Höstsonaten (Finisterre project) (1997)
Mirrorgames (1998)
Springsong (2002) (klik hier voor recensie)
Winterthrough (2008) (klik hier voor recensie)
Autumnsymphony (2009) (klik hier voor recensie)

La Maschera di Cera discografie

La Maschera di Cera (2002) (klik hier voor recensie)
Il Grande Labirinto (2003) (klik hier voor recensie)
LuxAde (2006) (klik hier voor recensie)

Overige Projecten

Merlin, The Rock Opera (2000) (klik hier voor recensie)
LaZona - LeNottiDifficili (2002) (klik hier voor recensie)
Aries - Aries (2004) (klik hier voor recensie)
Rohmer - Rohmer (2008) (klik hier voor recensie)
Fabio Zuffanti - Fabio Zuffanti (2009)