Kijk ook eens op onze facebook pagina of meld je aan voor onze mailinglist en blijf op de hoogte.

Prijsvraag Barock Project

Op vrijdag 30 maart 2018 treedt de Italiaanse formatie Barock Project op in Willem Twee te ’s Hertogenbosch en wij mogen daarvoor twee kaarten verloten!

Barock ProjectBarock Project is het geesteskindje van de uitermate virtuoze toetsenist Luca Zabbini, de man die z’n kunde constant koppelt aan een grote dosis smaak.  Opgericht in 2003 had de band als doel de perfectie van klassieke (Barok)muziek te combineren met rock, jazz en hier en daar wat pop.

Hun in 2017 uitgebrachte zesde album, getiteld “Detachment” scoorde hoge ogen bij meerdere recensenten in ons “Wereldse Jaar van 2017”. In zijn recensie schreef Alex Driessen over dit album “De muzikale aanpak blijft elegant, ernstig, communicatief, met respect voor tradities, maar in lijn met de hedendaagse muzikale evolutie” en verder “Barock Project heeft zich niet alleen verder ontwikkeld, maar is  er nog steeds in geslaagd om trouw te blijven aan zijn unieke stijl. Het nieuwe album klinkt meer modern, meer divers, meer gevarieerd, en soms zelfs heavier dan de vorige uitgaven. Het is een vlekkeloze muzikale prestatie, zowel qua compositie, uitvoering als productie. Het nieuwe album kent een totale speeltijd van 75 minuten zonder een uitgesproken zwak nummer”.

Kortweg een band die je een keer gezien moet hebben!

Barock Project DetachmentPRIJSVRAAG


Voor hun optreden in Willem Twee te Den Bosch kun je een toegangskaart winnen.
Beantwoord hiervoor de volgende vraag:

Hoe heet het debuut album dat Barock Project in 2006 uitbracht?

Stuur je antwoord vóór 25 maart 2018 aan info@progwereld.org met in het onderwerp “Prijsvraag Barock Project” en vermeld duidelijk je naam en email-adres.

DE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, DE WINNAARS WORDEN PERSOONLIJK OP DE HOOGTE GEBRACHT!

Meer info:
Website Willem Twee: https://www.willem-twee.nl/event/barock-project/
Website Barock Project: http://www.barockproject.net/

Willem Twee Profiel