Ben jij een van de 75 prijswinnaars van onze crowdfunding actie? Check het hier!

Prijsvraag Franck Carducci

Op Zaterdag 22 september 2018 is Franck Carducci met zijn band te zien bij Willem Twee Poppodium: Een lust voor het oog en het oor en niet te missen voor de echte prog/classic rock liefhebber.
En wij mogen hiervoor 2 x 2 vrijkaarten voor weggeven. Lees snel verder wat je daarvoor moet doen.

20150926 - Franck Carducci_0155Multi-instrumentalist Franck Carducci (bas, toetsenborden, gitaar, drums, etc.) groeide op in een gezin waar muziek een manier van leven is. Op 5-jarige leeftijd had hij zijn eerste ervaringen met een Hammond-orgel, ging later gitaar spelen en sloot zich aan bij de eerste rockband toen hij 14 jaar oud was. Beetje bij beetje streefde hij naar muziek die, hoewel nog steeds toegankelijk, ook structureel complexer is met verschillende sferen. Nadat hij verliefd was geworden op bands als Pink Floyd en Genesis, sloot hij progressieve rock in zijn hart.
In 2008 verhuisde Franck naar Amsterdam, waar hij de lokale scène binnenkwam en regelmatig in de beroemde clubs van de stad optrad. In 2010 opende Franck een optreden voor een van zijn helden, Steve Hackett.

In een interview met Dick van der Heijde op onze website verteld Franck Carducci over het ontstaan van zijn eerste solo album: "Een gesprek met Steve Hackett (nadat ik bij hem in het voorprogramma had gestaan) heeft me ervan overtuigd me te richten op het maken van een eigen soloalbum. En daar was “Oddity”.

PRIJSVRAAG


In samenwerking met Poppodium Willem Twee mogen wij 2 x 2 kaarten weggeven voor het optreden op Zaterdag 22 september 2018 in Den Bosch.

Beantwoord hiervoor de volgende vraag:

- Waar is de DVD "Tearing The Tour Apart" opgenomen?

Stuur je antwoord vóór 17 september 2018 aan info@progwereld.org met in het onderwerp “Prijsvraag Franck Carducci” en vermeld duidelijk je naam en email-adres.

DE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, DE WINNAARS ZIJN PERSOONLIJK OP DE HOOGTE GEBRACHT!

Het antwoord was natuurlijk: De dvd is opgenomen in de Climax Club Legend in Riotord, Frankrijk

In overleg met Willem Twee hebben we alle deelnemers blij mogen maken met een ticket!
Het wordt dus gezellig komende zaterdag in Den Bosch!
Niet meegedaan en wil je toch nog naar dit optreden? Dat kan! Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website van Willem Twee.

Meer info:
Website band: http://www.franckcarducci.com/
Website locatie en tickets: https://www.willem-twee.nl/event/franck-carducci-band-mary-renaud/