Maak 2x kans op twee vrijkaarten voor het optreden van Cirrha Niva op 1 september in Willem Twee te 's Hertogenbosch.
Klik hier voor deelname.

Prijsvraag Habitants in De Effenaar

Op Zondag 7 April 2019 treedt de Nijmeegse ‘Shoegaze’ band Habitants op in De Effenaar te Eindhoven, met als support de Limburgse band Thalamus. En wij mogen daarvoor 2x twee kaarten verloten!

HabitantsHabitants is in 2015 opgericht door de broers Hans en René Rutten. Zangeres Anne van den Hoogen en gitarist Gema Pérez, tevens partner van René Rutten, sluiten zich kort daarna aan bij het tweetal. Begin 2016 brengen ze haar eerste nummer ‘Meraki’ internationaal uit. Vorig jaar in oktober verscheen hun debuut album “One Self”. Dit album is een stemmig, melancholisch en emotioneel werkje, in de stijl van bands als Antimatter, Katatonia, Dead Can Dance, Blueneck, Dredg en uiteraard ook wel aan The Gathering. Het album bevat prachtige soundscapes en dromerige zang.

Het voorprogramma Thalamus zorgt voor een passende stemming. Ze nemen je mee om weg te dromen in nevelige duisternis. Zwevende synthesizers en gitaren dragen je door een trippy droom, voortgestuwd door groovy baslijnen. Dreampop en triphop met invloeden van Portishead, PJ Harvey, Air en UNKLE. “Bezwerend, verpletterend en een ijzersterke set”, aldus 3voor12/Limburg.

ThalamusVoor dit optreden van Habitants, met het voorprogramma Thalamus, kun je twee toegangskaarten winnen voor hun optreden in De Effenaar te Eindhoven.

Om kans te maken op de vrijkaarten moet je de volgende vraag beantwoorden:

-          In welke band speelde gitarist René Rutten voordat hij de Habitants oprichtte?

Stuur je antwoord uiterlijk op 31 maart 2019 aan info@progwereld.org met in het onderwerp “Prijsvraag Habitants” en vermeld duidelijk je naam en email-adres.

De prijsvraag is beëindigd. Wij wensen de winnaars veel plezier!
Prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Het antwoord is natuurlijk: The Gathering

Geen winnaar en wil je dit concert toch graag bijwonen? Dat kan, er zijn nog kaarten beschikbaar.
Meer info en tickets: https://www.effenaar.nl/agenda/9310/habitants

Let op: Deze show is verplaatst naar 11 oktober 2019 in de Altstadt!

Meer info: https://www.effenaar.nl/agenda/9474/habitantsaltstadt

Effenaar