Trommel je vrienden op en doe mee met de Progwereld Pub Quiz 2018 Win concertkaarten voor Leap Day Klik hier voor onze prijsvraag.

Prijsvraag Leap Day

Op zaterdag 15 september 2018 organiseert Paul van Huffel in het Belgische Rijkevorsel het jaarlijkse optreden van de prog rockband Leap Day. Dit jaar met het voorprogramma Suitcase.

Leap Day bandfotoLeap Day is voor Progwereld zeker geen onbekende. Onze ex-collega Hans Ravensbergen besteedde in 2008 reeds aandacht aan de demo van deze band en was toen al lovend over deze band: “Leap Day is een nieuwe Nederlandse groep bestaande uit door de wol geverfde muzikanten uit het hoge noorden van het land. De muziek is het absoluut waard om tot in alle windstreken van ons land en ver daar buiten gehoord te worden. Dat het niet bij deze demo zal blijven en we nog veel van Leap Day gaan horen, staat voor mij als een paal boven water.

Sindsdien hebben ze vier studio albums uitgebracht, waarvan hun laatste album “xx” stamt uit 2015. Wouter Bessels schreef daarover: “de groep heeft een prachtplaat vol afwisseling afgeleverd en andermaal bewezen tot de top der (symfo)prog in ons landje te behoren”.

leapday
PRIJSVRAAG


In samenwerking met Paul van Huffel mogen wij 15 duo-kaarten weggeven voor het optreden op Zaterdag 15 september 2018, in de Singer te Rijkevorsel  (aanvang 20:30 uuur).

Beantwoord hiervoor de volgende vragen:

  1. Wat betekent de naam Leap Day ?

  2. Wie heeft de band opgericht en in welk jaar ?


Stuur je antwoord vóór 1 september 2018 aan info@progwereld.org met in het onderwerp “Prijsvraag Leap Day” en vermeld duidelijk je naam en email-adres.

Meer info:
Website band: http://www.leapday.nl
Website locatie: https://www.desinger.be/nl/programma/15-09-2018/leap-day

Kaarten à 20 euro te verkrijgen bij paul van huffel, info@love2heal.be of via de Singer, Rijkevorsel