Momenteel hebben we drie prijsvragen lopen voor een DVD van Steven Wilson, tickets voor Kayak en/of Soup.
Klik hier voor onze speciale wedstrijdpagina.

Prijsvraag Soup + A Liquid Landscape

Op zaterdag 24 November 2018 treedt de alternatieve rockgroep Soup op in Willem Twee te ’s Hertogenbosch, met als support A Liquid Landscape. En wij mogen daarvoor twee kaarten verloten!

De baanbrekende alternatieve rockgroep Soup bestaat al een tijdje. In 2005 hebben ze hun eerste album “Give it an empire” gemaakt, maar het duurt eigenlijk tot 2013 als collega Ruard Veltmaat hun album “The Beauty Of Our Youth” bespreekt en daar ook een interview aan vastknoopt. Dit leidt tot meerdere concerten in Nederland, alom geprezen persrecensies en een nog steeds groeiend enthousiast publiek. Hun laatste album “Remedies” is dan ook zeer goed ontvangen en prijkte bij velen bovenaan hun jaarlijstje.

A Liquid Landscape maakte – na vele verschillende bandsamenstellingen – in 2009 hun eerste demo album “A Long Lost Traveller”. Met het album “Nightingale Express” verwierven ze een grotere bekendheid en opende de deuren in Nederland. Hun derde album is momenteel in de maak en nummers hiervan zullen zeker worden uitgeprobeerd op het Bossche publiek.

Soup - Remedies A Liquid Landscape - The Largest Fire Known To Man

Voor dit optreden met twee super bands in Willem Twee te Den Bosch kun je twee toegangskaarten winnen.
Beantwoord hiervoor de volgende vragen:

-          Uit welk land is Soup afkomstig?

-          Uit welke Nederlandse provincie is A Liquid Landscape afkomstig?

Stuur je antwoord vóór 18 november 2018 aan info@progwereld.org met in het onderwerp “Prijsvraag Soup” en vermeld duidelijk je naam en email-adres.

Meer info: https://www.willem-twee.nl/event/soup-a-liquid-landscape/

P.s. In samenwerking met Willem Twee mogen we naast tickets voor dit concert ook kaarten voor Kayak op Donderdag 22 November 2018 weggeven. Kijk daarvoor op onze andere wedstrijdpagina.

Willem_Twee_logo_groot