Maak kans op toegangskaarten voor Habitants in De Effenaar te Eindhoven op Zondag 7 April 2019, met in het voorprogramma Thalamus. Klik hier voor onze wedstrijdpagina!

Progwereld Wedstrijd Pagina

Progwereld organiseert regelmatig – in samenwerking met bands, labels, zalen, podia, distributie-, promotie- en event-organisaties, etc. – wedstrijden waarbij mooie prijzen te winnen zijn.
Dit kunnen vrijkaarten zijn voor een concert/optreden/festival, cd’s en/of dvd’s van een progressieve band of iets anders speciaals wat onze lezers kan interesseren.

Momenteel hebben we de volgende actuele prijsvragen:
Klik op de foto voor meer info

Habitants Op Zondag 7 April 2019 treedt de Nijmeegse ‘Shoegaze’ band Habitants op in De Effenaar te Eindhoven, met als support de Limburgse band Thalamus. En wij mogen daarvoor 2x twee kaarten verloten!
Deze kaarten actie loopt in samenwerking met De Effenaar.

Deze wedstrijd loopt t/m 31 maart 2019.
Willem Twee - Soul Secret+Cirrha Niva Op Zondag 10 Maart 2019 treedt de Italiaanse Progmetal band Soul Secret op in Willem Twee te ’s Hertogenbosch, met als support de Nederlandse Cirrha Niva. En wij mogen daarvoor 2x twee kaarten verloten!
Deze kaarten actie loopt in samenwerking met Poppodium Willem Twee.

De wedstrijd is beëindigd.

Door onverwachte omstandigheden kan Soul Secret de reis van Italië naar Nederland niet maken. Het concert in Willem Twee gaat daarom helaas niet door.
Complexity Fest 2019 Op 16 februari wordt in Patronaat te Haarlem het vierde Complexity Fest gehouden. Dit indoor festival omvat avontuurlijke en grensverleggende muziek, met Zeal & Ardor, The Ocean Collective, Shining, Klone en vele anderen.

Voor dit festival mogen wij via onze Facebook pagina aan onze volgers 2 tickets weggeven!

Deze prijsvraag is beëindigd, prijswinnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Klik op bovenstaande foto bij de betreffende prijsvraag voor meer informatie, de prijsvraag en hoe deel te nemen.

Veel Succes!

Aan (potentiele) partners, sponsoren of deelnemende organisaties:
Wilt u ook een keer samen met Progwereld een wedstrijd, prijsvraag of weggeef-actie organiseren.
Neem dan contact op met ons, via Mario van Os – email: mario@progwereld.org