Wanneer je je eigen studio of muziekkamer hebt (als je dat laatste hebt, dan zijn wij jaloers op je), dan is een goede akoestiek essentieel. Heb je wat dat betreft wel eens aan goede geluidswerende gordijnen gedacht?

En als je dan geniet van je favoriete muziek, dan wil je deze natuurlijk zo veel mogelijk voor jezelf houden. Huisgenoten en buren moeten er geen last van hebben. Maar er is ook de andere kant, je wilt dat de akoestiek zodanig optimaal is dat alles klinkt zoals het moet klinken. Geluidswerende gordijnen zijn dan een goede oplossing.

Met de geluidswerende gordijnen van Perfect Acoestic zet je meteen een enorme stap. Ze houden flink wat decibel tegen en zorgen mede daardoor dat jouw muziek nog beter uit de verf komt. Ze zijn niet alleen hoogwaardig in kwaliteit, ze zien er ook nog eens heel goed uit.

Je kunt kiezen uit heel wat kleuren en ze in elke maat bestellen! Een geluidswerend gordijn is een essentieel accessoire voor elke muziekkamer, thuisbioscoop, studio of kantoor. Naast panelen en roosters is het gebruik van geschikte geluidsabsorberende gordijnen essentieel voor een goede akoestiek! En vergeet niet dat de geluidswerende gordijnen ook je kamer sieren.

In studio’s, muziekkamer en thuisbioscopen zijn glasoppervlakken tijdens akoestische behandelingen altijd een probleem. Akoestische panelen, diffusers, basstraps kunnen perfect worden aangevuld met een geluiddicht gordijn. Deze materialen moeten niet worden verward met een traditioneel materiaal. Deze materialen zijn speciaal ontwikkelde, dichte materialen. Hun geluids- en warmte-absorberende eigenschappen zijn geweldig om te gebruiken. Op deze manier kan elk punt in een bepaalde kamer perfect worden afgehandeld!

Het materiaal is een zijdeachtig, zacht aanvoelend gordijn met een licht patroon. Het ziet er geweldig uit thuis, in de studio of zelfs op kantoor. Verder kennen deze gordijnen nog veel meer voordelen. Denk aan het feit dat ze zacht aanvoelen, ze gewoon in de wasmachine gewassen kunnen worden en het materiaal slijtvast is en moeilijk verbrandt.

Als het om geluidsdemping en akoestiek gaat zit je bij de mensen van Perfect Acoestic goed. Met hun kennis, ervaring en brede assortiment kunnen ze je goed helpen om jouw ruimte de akoestiek te geven die het nodig heeft.