Maak kans op vrijkaarten voor het optreden van Leap Day in de Singer te Rijkevorsel (Belgiƫ) op 15 september 2018. Klik hier voor onze prijsvraag.

19 jun 18 Mystery – Lies And Butterflies

MYSTERY – LIES AND BUTTERFLIES

Het nieuwe studioalbum van de Canadese neoprog formatie Mystery zal verkrijgbaar zijn op het Night of the Prog Festival 2018 in Loreley, Duitsland, op 14 juli. Het album “Lies And Butterflies” zal vervolgens wereldwijd op 1 augustus beschikbaar zijn.

Mystery - Lies and Butterflies

Het album “Lies And Butterflies” bevat zeven nummers, een uur nieuwe ‘mysterieuze’ muziek die wederom is geproduceerd en gemixt door Michel St-Pere, gemasterd door Richard Addison en de cover is van Julie de Waroquier.

Iets meer dan twee jaar na de release van het goed ontvangen album “Delusion Rain”, en een jaar na het dubbele live-album “Second Home” en dvd met dezelfde naam, komen de Canadezen nu met het gloednieuwe album “Lies And Butterflies”.

Het album wordt wereldwijd uitgegeven door het Canadese label Unicorn Digital in digipack, Uncr-5120. “Lies And Butterflies” zal binnenkort ook beschikbaar zijn op vinyl bij het Poolse label Oskar.

Tracklist “Lies And Butterflies”

- Looking for Something Else
- Come to Me
- How do you Feel?
- Something to Believe in
- Dare to Dream
- Where Dreams come Alive
- Chrysalis

Bezetting Mystery

- Jean Pageau: zang, fluit, toetsen
- Francois Fournier: basgitaar, toetsen
- Jean-Sebastien Goyette: drums
- Sylvain Moineau: gitaar, toetsen
- Antoine Michaud: toetsen
- Michel St-Pere: gitaar, toetsen

Je kunt vandaag je exemplaar van het album “Lies And Butterflies” op de website van de band reserveren. Bestellingen worden verzonden voor 14 juli 2018.

Website Mystery