Progwereld is dé Nederlandse webpagina voor symfonische en progressieve rockmuziek.

Een team van enthousiaste vrijwilligers vult wekelijks de website progwereld.org met recensies, concertverslagen, nieuwsberichten en columns. Daarnaast publiceren wij regelmatig een special. In onze database staan inmiddels meer dan 8.000 recensies en dat aantal groeit wekelijks.

Je kunt ons eenvoudig steunen door anderen over onze website te vertellen, recensies, concertenverslagen enz. te delen op sociale media, je te abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief of door zelf recensent te worden.

Financiële uitdaging

Het is een uitdaging om onze website in de lucht te houden en de kosten hiervan te kunnen betalen. Financieel zijn we tot nu toe afhankelijk van advertentie-inkomsten en crowdfundingacties. We ontvangen geen subsidie of bijdragen van bands of muziekuitgeverijen.

Doneer nu

In het verleden hebben we twee keer een crowdfundingactie gehouden. In beide gevallen haalden we in hele korte tijd voldoende geld op om ons in staat te stellen verbeteringen aan de website door te voeren. Tevens zorgde dit voor een bescheiden financiële buffer.

Voor een financieel gezonde situatie hebben we echter structureel extra inkomsten nodig.

Doneren

Draag je Progwereld een warm hart toe en wil je dat wij ons werk voor de ons zo geliefde muziek blijven voortzetten, dan stellen we jouw donatie bijzonder op prijs! Stichting Progwereld is een culturele ANBI. Daarom zijn giften aan ons extra aftrekbaar voor de belasting.

Hoe doneren?

Progwereld financieel ondersteunen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Voor de afronding van de donatie word je dan automatisch doorgestuurd naar onze betalingspartner (Mollie). Betalen via een handmatige overschrijving kan uiteraard ook (NL60 RABO 0380668394 t.n.v. Stichting Progwereld). Wil je een meerjarige donatie doen, dan leggen we de duur en omvang van de donatie vast in een (fiscaal goedgekeurde) overeenkomst. Voordeel hiervan is dat je de complete donatie vijf jaar lang volledig kunt aftrekken van de belasting. Wil je over dit laatste of over de besteding van de donaties meer informatie, in gesprek gaan over een sponsorschap of heb je andere vragen of opmerkingen of financieel gebied? Neem dan contact met ons op.

Veel dank!

Het bestuur van Stichting Progwereld

Mobile

Concertagenda

25
apr
The Musical Box

Muziekgebouw, Eindhoven

27
apr
Manfred Mann’s Earth Band

De Boerderij, Zoetermeer

28
apr
Mr. Punch

't Blok, Nieuwerkerk ad IJssel

02
mei
Lysistrata

Merleyn, Nijmegen

02
mei
Edward Reekers – The Liberty Project

Grenswerk, Venlo

03
mei
Edward Reekers – The Liberty Project

De Pul, Uden

Send this to a friend