Half november verschijnt er van Arena een 180 pagina’s tellend fotoboek inclusief een dubbel-CD met daarop het meest recente concert van Arena, “Live in Veruno”, dat plaatsvond in september 2019.
Het boek bevat meer dan 2000 tourfoto’s uit de bandgeschiedenis van de afgelopen 25 jaar. Daaronder bevinden zich ook veel “behind the scenes” foto’s. De foto’s worden voorzien van commentaar door de diverse band- en crew-leden over alle muzikanten die in de loop van de afgelopen 25 jaar met Arena op het podium hebben gestaan.
Het boek is uitgevoerd met een harde kaft met zilveren opdruk en de afmetingen zijn 30,3 cm x 30,3 cm zodat het perfect in ieders vinyl-verzameling past.
De dubbel-CD met de registratie van het concert in Veruno is tevens het laatste optreden met vocalist Paul Manzi geweest.


Tracklist:
CD 1:
1. Welcome to The Cage
2. Crack in The Ice
3. Chosen
4. Witch Hunt
5. Skin Game
6. Elijah

CD 2:
1. Mirror Lies
2. Poisoned
3. Fridays Dream
4. Tinder Box
5. Don’t Forget to Breathe
6. Solomon
7. Crying 7

Het kleinood kan hier worden besteld en op het bestelformulier kun je voor een meerprijs van ongeveer  € 11,- kiezen voor een versie die is voorzien van de handtekening van alle bandleden inclusief een persoonlijke groet.