Ter gelegenheid van zijn 40ste verjaardag bracht Antony Kalugin op 11 februari 2021 zijn nieuwe solo-album “Stellar Gardener” uit. En dat na het jaar 2020 waarin hij naast het album “Marshmallow Moondust” al twee Karfagen albums afleverde.

De uit Kharkiv (Ukraine) afkomstige Antony Kalugin is bij Progwereld geen onbekende. We volgen de man sinds 2009 toen we zijn eerste Sunchild-album “The Gnomon” recenseerde, Sinds die tijd legt Kalugin een productie aan de dag waarbij zelfs Neal Morse en Roine Stolt verbleken. Naast Sunchild bracht hij een lange lijst aan albums uit onder Karfagen, AKKO, AKP en Hoggwash. Alsof dat niet genoeg is gooit hij er op gezette tijden ook een album onder eigen naam tegenaan.

Zo’n ‘gezette’ tijd is de periode waarin wij nu leven: corona tijd. Naast de Karfagen-albums “Birds Of Passages” en “Principles And Theory Of Spektra” bracht hij in 2020 onder eigen naam het album “Marshmellow Moondust” uit. Daarop staan twee nummers van beiden exact 20:20: Marshmallow en Moondust. Op dit album speelt hij alles zelf. Opgenomen in zijn eigen studio in Kharkiv. Speciaal ter gelegenheid van zijn 40ste verjaardag komt hij nu met een nieuw solo-album “Stellar Gardener”. Voor meer info en bestellingen kan je terecht op de Bandcamp website van Antony Kalugin.

Tracklist:
Stellar (20:04)
Gardener (20:53)
Stellar Castle (3:52)
Stellar Garden (4:38)
Stellar Age (3:42)
Stellar Heart (2:06)