De laatste tijd is er veel aandacht voor de muziek van Supersister. Na het verschijnen van de documentaire over Robert-Jan Stips blijkt de liefde voor deze eigenzinnige Haagse band weer springlevend. Het was dan ook onvermijdelijk dat er ooit een biografie van Supersister zou verschijnen. En dat gaat gebeuren in december, onder de titel “Supersister: Looking Back, Naked”.

Auteur van het boek is Fred Baggen, die eerder zijn sporen verdiende als schrijver van het omvangrijke boek over The Doors, “Een Vuistvol Stilte”. Volgens de voorinformatie staat het boek vol met weetjes, anekdotes en herinneringen van bandleden en andere betrokkenen. Plus natuurlijk de nodige niet eerder gepubliceerde foto’s. Baggen ging niet over één nacht ijs, want Robert-Jan Stips zelf zorgde voor persoonlijk opgeschreven herinneringen, toelichtingen en dus zijn zegen voor het boek.

 

“Supersister: Looking Back, Naked” is in pre-order verkrijgbaar, via de website van het boek. Voor 1 oktober levert je dat ook een vermelding op de speciale ‘dedicated fan’-pagina.