Alle niet meer verkrijgbare albums van de Zweedse formatie Seventh Wonder worden opnieuw uitgebracht door Frontiers Music. Het betreft de eerste vier albums van de groep. Dat zijn “Become”, “Waiting In The Wings”, “Mercy Falls” en “The Great Escape”. De heruitgaven worden uitgebracht met nieuwe liner notes die zijn geschreven door de band, foto’s uit de persoonlijke archieven, en worden behalve op cd ook uitgebracht op vinyl.

Mede-oprichter en bassist Andreas Blomqvist: “We zijn super blij om dit nieuws met jullie te kunnen delen! Ik weet dat velen van jullie reikhalzend hebben uitgekeken naar de terugkeer van onze vorige albums naar streamingplatforms en nu gebeurt dat. Om alle albums ook op vinyl beschikbaar te krijgen is echt super gaaf en wederom iets waar veel van jullie om hebben gevraagd. Het was ook erg leuk om de liner notes voor de cd’s te schrijven, dus kijk daar zeker ook eens naar, voor een aantal niet eerder gedeelde verhalen. We zijn Frontiers dankbaar dat ze dit mogelijk hebben gemaakt!”


Seventh Wonder werd in 2000 opgericht door bassist Andreas Blomqvist, gitarist Johan Liefvendahl en drummer Johnny Sandin nadat hun vorige band uit elkaar viel. Eind 2000 voegde toetsenist Andreas Söderin zich bij de band en wat later werd in Andi Kravljaca een zanger gevonden. Kort voor de opnames van het eerste album “Become” werd hij vervangen door Tommy Karevik.