Maarten Goossensen is deze maand voor het laatst te horen als samensteller en presentator van het radio programma Symfo Mania. Dat heeft hij in de uitzending van dindsdag 7 juni bekend gemaakt.

De reden voor het stoppen is dat hij er steeds minder tijd voor heeft ‘Ik ben in 2020 samen met mijn compagnon een bedrijf voor communicatietraining en coaching voor teams begonnen. Nu Corona achter ons ligt krijg ik het daar steeds drukker mee. Ik heb ook een gezin en uiteraard Progwereld. Ik moet keuzes maken en heb daarom besloten te stoppen met Symfo Mania. De afgelopen zeven jaren waren echt een jongensdroom. Ik ga dit missen’

Symfo Mania werd vanaf 2002 gepresenteerd door Kees Baars en daarna door Arie Verstegen. Maarten Goossensen presenteert het programma vanaf het najaar van 2015. Het programma was tot 2020 te horen bij Arrow Classic Rock en daarna bij Arrow Bluesrock.

De hele maand juni is hij nog als presentator te horen en dat beloven drie bijzondere uitzendingen te worden. Of het programma verder gaat en wie dan de presentatie overneemt is niet bekend.