Het legendarische radioprogramma Symfo Mania dat al sinds de jaren ’90 te horen was op Arrow Classic Rock is per direct uit de programmering gehaald. Gelukkig is dit niet het einde van Symfo Mania, want de show gaat verder op het platform Arrow Bluesrock

Het programma keert terug op de dinsdagavond van 21:00 tot 22:00 uur en is vanaf 15 december hier al te horen. Er wordt nog gewerkt aan een optie waarbij de show de hele week nog terug geluisterd kan worden.

Symfo Mania werd vele jaren gepresenteed door Kees Baars en sinds september 2015 door Progwereld oprichter Maarten Goossensen. Hij zegt over de verandering: “Deze kwam voor mij net zo onverwacht als iedereen. Ik had de show van dinsdag 8 december net opgenomen toen ik het bericht kreeg. Ik was even bang dat dit het einde van het programma was. Gelukkig heeft het programma nu een nieuw thuis gevonden bij Arrow Bluesrock. Je kunt het programma online luisteren en o.a. in de randstad ook via DAB+. Op deze nieuwe stek zal ik de samenstelling en presentatie van het programma blijven verzorgen. Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor de steun en vele berichten die ik via social media en de mail heb ontvangen. Echt hartverwarmend.”

Morgen, 15 december, zal de uitzending die bedoeld was voor 8 december uitgezonden worden.