Aan de vooravond van het Eurovisie Songfestival in Liverpool kondigt de Australische band Voyager een nieuw album aan, genaamd “Fearless in Love”. Het album zal 14 juli uitkomen via het label Season of Mist.

Volgende week zal de band meedoen aan dit Europese spektakel, als inzending van Australië.

Op “Fearless in Love” wordt meeslepende zang gecombineerd met emotionele teksten, geïnspireerd door de gruis en glamour van films uit de jaren 80 en 90. Volgens de band zal de muziek gedomineerd worden door zware gitaarriffs en percussie en daardoor zal een ander, vernieuwend, geluid te horen zijn dan de fans van de band gewend zijn.

“”Fearless in Love” is geschreven en opgenomen tussen 2020 en 2022. Het schrijfproces was heel anders dan hoe we de dingen in het verleden deden”, vertelt Danny Estrin. “Het resultaat is dat het album samenhangender en opwindender klinkt, inclusief een filmisch gevoel, teruggrijpend op de gruizige films uit de jaren 80 en 90. Hiermee worden alle lagen van de muziek van Voyager open gelegd. Dit album neemt je mee op een rit door een donkere stad en laat je aan het einde in een meer peinzende en reflecterende staat achter.”

Tracklist:
The Best Intentions (3:48)
Prince Of Fire (4:46)
Ultraviolet (4:16)
Dreamer (3:00)
The Lamenting (4:10)
Submarine (4:47)
Promise (3:04)
Twisted (3:54)
Daydream (3:09)
Listen (4:13)
Gren (Fearless In Love) (5:25)


De nieuwe clip voor het album is “Prince Of Fire” en kun je hier bekijken.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/VHtxaIUntjs in url