Een paar weken geleden meldden we al dat Willem Twee Poppodium start met een maandelijkse serie prog/sympho/prog-metal concerten op de zondagmiddag.

De eerste band tijdens deze concertreeks is The Dame. Deze Haagse progband start de serie concerten op zondagmiddag 22 december 2019 met de “Christmas Bash”.

In de recensie van het debuutalbum omschreef Dick v/d Heijde deze band als volgt: “De gitaarfratsen van Stephen de Ruijter zijn buitengewoon smakelijk en de stem van Marian van Charante is helder, sensueel en gaat de wereld in zonder overbodige versiersels. De ritmetandem, bestaande uit Michel Krempel op basgitaar en Ruben Meibergen op drums, dendert lekker door met af en toe een haast postrock-achtige groove. Daar komt bij dat de invullingen van toetsenist Thijs de Ruijter, de 18-jarige zoon van gitarist Stephen, niet al te verheffend zijn maar wel subtiel in het geheel klinken.

Voor dit optreden van The Dame in Willem Twee Poppodium, Den Bosch, mogen wij twee maal twee vrijkaarten weggeven.
Beantwoord hiervoor de volgende vragen:

  • Hoe heet het debuutalbum van The Dame?
  • Waar en wanneer is dit debuutalbum voor het eerst gepresenteerd (releaseshow) aan het publiek?
  • Wat is de volgende band die in de Calling Occupants reeks optreedt op 26 januari?

Stuur je antwoord voor 10 december 2019 aan info@progwereld.org met in het onderwerp “Prijsvraag The Dame” en vermeld duidelijk je naam en emailadres.

De prijsvraag is afgesloten. De prijswinnaars hebben via mail bericht ontvangen.

Geen prijs en toch graag naar dit concert? Dat kan!

Kijk voor tickets op: https://www.willem-twee.nl/event/calling-occupants-presents-the-dame/