Land van herkomst: Verenigd Koninkrijk
Website: http://ontofield.com/
Luisteren kan via: http://ontofield.com/music.html

Band/artiest informatie
Ontofield is opgericht door John Graham en afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Ontofield is eigenlijk geen groep maar een project waarop Graham alles voor rekening neemt. Ontofield is een woord dat is voorgekomen vanuit het idee dat we allemaal onze eigen werkelijkheid maken. Het ‘Ontofield’ staat voor een verzameling of een speelveld van mogelijke en potentiele realiteiten dat ons allemaal omringt. Vandaaruit wordt onze eigen werkelijkheid getekend en vormt zich ons bestaan.

Ontofield maakt gebruik van verschillende stijlen in verschillende nummers en kan worden omschreven als rock met een progressieve rand, maar kent ook invloeden van eclectische muziek. De aanbevolen manier om een beeld te vormen van de muziek van Ontofield is om er naar te luisteren en je eigen geest de rest te laten doen. Met andere woorden: luister er naar en wanneer je het goede vindt is dat prima.

Op 1 januari 2013 werd de debuutsingle Moon Handed uitgebracht. Op 24 juni 2013 werd deze gevolgd door het album “Sleeping With Fractals”.

Ontofield - Sleeping With Fractals

Met dank aan: Wouter van Hal.

Bezetting
John Graham: alle instrumenten, zang

Klik hier om terug te gaan naar het Progvizier.