My Arrival (Ben van Gastel, Fred Boks & Richard de Geest) heeft vandaag (17 december 2021) haar nieuwe single “Starfall” uitgebracht. Deze single zal volgend jaar verschijnen op het nieuwe album “Lost 3mbers”.
Na de overweldigend positieve reacties op hun debuutalbum “Satur9 & Indigo” nam de band de tijd om nieuw materiaal te schrijven en na te denken over hun volgende zet. Dit heeft geresulteerd in het nieuwe album met de titel “Lost 3mbers”, dat niet alleen de complexiteit van zijn voorganger behoudt, maar ook de grenzen van de muziek die de band karakteriseert verder verkent.

Het verhaal van “Lost 3mbers” is een vervolg op “Satur9 & Indigo”, waar de hoofdpersoon op een verre planeet is geland, omgaand met niet alleen zijn eenzaamheid en wanhoop, maar ook met zijn toevallige ontmoeting met een vreemde machine.

“Lost 3mbers” staat gepland voor een release in Q3 van 2022, met “Starfall” als de eerste single die op 17 december 2021 wordt uitgebracht. De single zal beschikbaar zijn op Bandcamp om te koop of te streamen op Spotify. De single en het album komen uit op het MEY Productions label.