Na alle annuleringen van de afgelopen maanden doet het ons goed om eindelijk weer eens een concert aan te kunnen kondigen. Op 12 juni staat Armed Cloud in Willem Twee in Den Bosch. Geen virtueel concert, maar gewoon een optreden mét publiek in een zaal.

Het concert voldoet aan alle Corona-regels. Er zijn 11 kaarten voor twee personen beschikbaar, plus 6 losse kaartjes. Om toch meer mensen te bedienen, treedt de band twee keer op, om 18 uur en om 21:30. Bij de tickets is een drankje bij binnenkomst inbegrepen. Om het heuglijke feit te vieren dat er weer concerten plaatsvinden, is het eerste optreden van deze avond heel bijzonder. Bij de tickets voor 18:00 uur is namelijk een live-diner inbegrepen. Bovendien krijg je toegang tot de exposities van de Willem Twee kunstruimte.

De kaartverkoop begint op 2 juni.

Het diner vindt dus plaats onder de symfonische metalklanken van de Nijmeegse band Armed Cloud. Tussen mes en vork hoor je stevig gitaarwerk, lompe groeven, catchy melodieën, goed doordachte songteksten en virtuoos spel, maar zonder zielloos gepiel.

Het laatste album dateert van 2017, getiteld “Master Device & Slave Machines”.