Op zaterdag 11 september kun je getuige zijn van een unieke livestream van het Deense Vola. ‘Live From The Pool’ speelt zich af in het zwembad van het verlaten militaire kamp Auderød in Noord-Seeland bij Kopenhagen, Denemarken. Ontworpen door de wereldberoemde architect Henning Larsen is dit ter ziele gegane gebouw onderdeel geworden van het Auderød natuurpark. Een plek waar de natuur de mysteries van een ooit bestaande militaire basis ontmoet, klaar om verkend te worden.

Tickets voor dit unieke evenement kun je via deze link bestellen.

Over het komende evenement zegt Adam Janzi: “We zijn extatisch om jullie uit te nodigen voor onze allereerste online show, ‘VOLA – Live From The Pool’. Het is onze meest ambitieuze visuele productie tot nu toe, met een gloednieuwe live set die onze discografie beslaat. Dit zal je eerste kans zijn om ons nummers van “Witness” buiten Denemarken live te horen spelen. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe we klinken als we in een verlaten zwembad vol met vegetatie spelen, dan is dit je kans om dat uit te vinden.”

En dan heeft de band ook nog een remix van het nummer ‘Straight Lines’ uitgebracht. Deze ‘Algorithm Remix’ vind je hieronder.