Progminnend Nederland, houdt uw knip maar bij de hand! Neal Morse heeft aangekondigd dat de Europese editie van zijn Morsefest dit jaar neerstrijkt in Poppodium De Boerderij te Zoetermeer.

Omdat het in 2023 20 jaar geleden is dat zijn album “Testimony” het licht zag, staan dit album en zijn opvolger centraal tijdens deze editie van Morsefest, en worden dan ook integraal gespeeld op dit tweedaagse festival. Voor zowel de vrijdag als de zaterdag zijn er daarnaast ook genoeg verrassingen beloofd.

Wie zich tegoed wil doen aan twee dagen Neal Morse en een keur aan getalenteerde muzikanten moet wel diep in de buidel graven. Wie verzekerd wil zijn van een plekje telt voor de Amerikaanse tegenhanger als snel $299 neer voor beide avonden, of $599 per avond voor een van de 40 VIP tickets met meet & greet, diner, een stoel op de eerste vier rijen en speciale merchandise.

Dit jaar maakt Morsefest gebruik van het Tickera systeem, wat je verplicht om in te logen op www.nealmorse.com voor je aankoop. Zorg dan ook dat je op tijd een account hebt aangemaakt en ingelogd bent.

De kaartverkoop voor de Europese editie gaan van start op 28 februari 2023.
Morsefest Europa 2023 vind plaats op 18 en 19 augustus 2023 in Poppodium De Boerderij, Zoetermeer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neal Morse (@neal_morse_official)