Op zondag 18 september 2022 staat Poppodium Willem Twee in Den Bosch geheel in het teken van de elektrische gitaar.  Drie fantastische ‘Guitar Gods’ zullen met hun eigen bands de sterren van de hemel spelen. Daarnaast zijn er workshops en geven muziekonderwijs instellingen acte de presence.

De optredens starten om 14.00 uur.

Als eerste zal Sebas Honing met zijn band het podium betreden.
Sebas is de gitarist van Equisa en een veelgevraagd sessie gitarist.

Na Sebas volgt Yuval Ron.
Yuval Ron is een technische gigant uit Berlijn. Hij wordt geïnspireerd door niet alleen moderne Jazz-Rock iconen, maar ook door Prog-Rock, Fusion en Metal grootheden. Yuval is een meester in ‘two hand tapping’. Hij komt met zijn eigen trio.

En dan: Dave Cureton!
Dave Cureton  is de meestergitarist van IO earth. Hij komt met een band bestaande uit William Kopecky (fretloze bas – Telescope Road), Tim Wilson (drums – IO Earth) en Adam Cough (keys) – IO Earth.  Dave zal zijn recente solo album”State of Mind” (vette krent review in IO pages) ten gehore brengen.

Dit is een dag die gitaristen en prog liefhebbers niet mogen missen!

Vooraf zal Stadscomponist Bart van Dongen met zoveel mogelijk gitaristen op de parkeerplaats naast Willem Twee een speciaal voor deze dag gecomponeerd stuk ten gehore brengen.

Progwereld  mag van Willem Twee 2 van onze lezers blij maken met een gratis kaart!
Wil jij kans maken op één van deze vrijkaarten?
Stuur dan even een mailtje naar info@progwereld.org, met als onderwerp “Prijsvraag GGOS”. Vergeet niet je naam en adres te vermelden! Onder alle inzenders worden de kaarten verloot. Je kunt reageren t/m 8 augustus 2022. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.