In 2018 verscheen in een kleine oplage de Nederlandse vertaling van het boek “Testimony”, geschreven door Neal Morse in samenwerking met Paul Braoudakis. Er is nu een nieuwe druk verkrijgbaar, voorzien van een toegift.

In deze (nieuwe) officiële uitgave is de tekst nagelopen en is samen met Neal Morse een toegift geschreven over de betrokkenheid van Nederlanders in de periode tussen de albums “Testimony” en “Testimony 2” en hoe dat indertijd tot stand gekomen is. Ook kun je in deze hernieuwde uitgave een nieuwe blik op de toekomst lezen.

Van de meest nietszeggende bandjes in de duisterste kroegen en nachtclubs tot optredens in de meest prestigieuze concertzalen van de wereld; Neal Morse vertelt het verhaal over het doolhof van de muzikale, persoonlijke en spirituele gebeurtenissen die hem maakten tot wie hij nu is. Te beginnen met zijn muzikale kinderstapjes legt Neal zijn ziel bloot in een verslag van zijn herinneringen aan de valkuilen, teleurstellingen en verleidingen op zijn reis.

Als muzikant vertelt Neal Morse zijn verhaal in de albums “Testimony” uit 2003 en het vervolg “Testimony 2” uit 2011, waarbij tevens het gelijknamige boek verscheen. Twintig jaar later besluit Neal Morse in Nederland zijn Europese editie van Morsefest te houden. Genoeg aanleiding voor een (vernieuwde) Nederlandse vertaling van zijn boek.

Je leest in deze vernieuwde uitgave verder hoe Neal Morse in Nederland vrienden maakt en met hen op tournee gaat in Nederland en Duitsland.

Het boek is verschenen bij Uitgeverij Ampelos en verkrijgbaar in iedere boekhandel.
De Nederlandse vertaling van de eerste druk is gedaan door Bart Cusveller, de toegift in deze tweede druk door voormalig Progwereld recensent Peter van der Schelde.

ISBN: 978 94 92524 04 1
Verkoopprijs: € 22,95